Because you  will never get a second chance to make a SMASHING first impression!


 

Je kent ze ongetwijfeld: Coaches die je graag vertellen en jou bevestigen wat je graag wilt horen. Coaches die zeggen 

"Je bent goed genoeg zoals je bent, accepteer en omarm jezelf zoals je bent met al je tekortkomingen en streef niet naar perfectie".

Of coaches die zeggen: "Geloof in jezelf en alles is mogelijk".

Alleen, wanneer ik 20 jaar geleden tegen mijzelf zou hebben gezegd dat ik "goed genoeg ben zoals ik ben", dan was ik tot op heden dat schuchtere mannetje gebleven. Sociaal onhandig en niet echt een aantrekkelijk mens om mee om te gaan. In plaats daarvan, heb ik een stuk ZELFREFLECTIE toegepast en onderzocht waarom ik telkens achter het net viste. Hoe het kwam dat mijn leeftijdsgenoten een fantastisch sociaal leven hadden en ik niet. Hoe het kwam dat ze de ene na de andere deur open zien gaan. terwijl alle deuren voor mij gesloten bleven.

Ook de bewering dat in jezelf te geloven, alles mogelijk maakt klopt niet. Een jochie van 12 die zó in zichzelf gelooft dat hij een vliegtuig kan laten opstijgen heeft niets te maken met "in jezelf geloven" maar alles met ZELFOVERSCHATTING. 

Ja natuurlijk moet je trouw blijven aan je unieke DNA en je authenticiteit. Maar dat staat volledig los van nieuwe VAARDIGHEDEN leren om een aantrekkelijker persoon te zijn.  En met "perfectie" heeft het al helemaal niets te maken. 

Wat je gaat leren zijn geen snelle trucjes waar iedereen doorheen prikt, maar solide vaardigheden die jouw persoonlijke aantrekkingskracht enorm gaan vergroten en zo je leven zullen verrijken. 


Your Personal Attraction coach
Gratis CALL met Chris