Because you  will never get a second chance to make a SMASHING first impression!


 

 

STEL dat jij zonder enige moeite de juiste dingen en de juiste mensen aan weet te trekken waardoor jouw leven een stuk interessanter, spannender en veel leuker wordt...


Ongetwijfeld herken je deze mensen:

Petra loopt ergens een ruimte binnen en BAM! de ruimte vult zich direct met positieve energie terwijl een ander persoon dezelfde ruimte binnenloopt, haar uiterste best doet om de aandacht te krijgen maar niemand ziet haar binnenlopen.

Michel zit op een datingsite. Door zijn manier van appen en hoe hij zichzelf weet te presenteren, krijgt hij de ene na de andere leuke ontmoeting.  Terwijl een ander zoveel moeite doet om een date te krijgen, maar telkens lopen de gesprekken dood of zegt de dame op het laatste moment af. 

Thomas loopt langs een terrasje, gaat daar vervolgens zitten en krijgt meteen een gezellig en innemend gesprek met een groepje  twee tafels verderop en aan het eind wisselen ze nummers uit. 

Ondernemer Richard staat op een netwerkborrel en krijgt het ene na het andere interessante gesprek (en opdracht) terwijl een andere ondernemer verveeld om zich heen zit te kijken.


Wat hebben deze Petra, Michel, Thomas en Richard gemeen? 

Dat ze de basisprincipes van 

PERSOONLIJKE AANTREKKINGSKRACHT 

begrijpen én toepassen. 


Jouw eerste indruk wordt in minder dan 5 seconden bepaald.


Of het nu gaat om een spontane ontmoeting, een sollicitatiegesprek, een date, een (zakelijke) netwerkborrel... 

Mensen beoordelen je al binnen de eerste paar seconden. 
Daar kunnen ze ook niets aan doen. Want het is een proces dat zich plaatsvindt in iemands onderbewustzijn. In het zogenaamde oerbrein (ook wel Reptielenbrein genoemd)  Datzelfde stukje brein dat jou waarschuwt om weg te duiken wanneer er een tennisbal met hoge snelheid richting je hoofd aan komt vliegen.

Bewust zijn van jouw eerste indruk.


Het gaat dus om een stuk bewustwording

Bewustwording van wat voor indruk je achterlaat. Maar helaas: de meesten weten niet hoe ze bij de andere overkomen en vragen zich af waarom ze geen sociaal- relationeel- of zakelijk succes hebben. 

Dat blijkt pas wanneer ik ze een spiegel voorzet. Want anderen zullen dat niet zo gauw zeggen en jouw vrienden of vriendinnen al helemaal niet. 

Ben jij je ervan bewust wat voor FOOTPRINT jij achterlaat bij mensen?Ja, ik wil graag weten wat voor eerste indruk ik achterlaat!Waar of niet waar...? 


Waarom kijken we eigenlijk in de spiegel? 

Natuurlijk zijn er mensen die per dag 20 keer in de spiegel kijken om voor zichzelf te bevestigen hoe amazing ze eruit zien.

Maar in 9 van de 10 gevallen kijk je in de spiegel om te checken of je haar goed zit, je make-up in orde is, je kleding goed zit, niets tussen te tanden zit na het eten, geen vlek op je overhemd zit, je jurk goed valt, noem maar op. 

Waarom vinden we dat belangrijk? Exact. Je geeft waarschijnlijk het juiste antwoord zélf al.De spiegel die Chris heet.
Wanneer je mij inhuurt zet ik je een spiegel voor. Recht door zee, direct, zonder omwegen, helder, confronterend en zonder strikjes om mijn woorden. Uiteraard altijd met respect voor jou als persoon.  Ik onderwerp je aan een kritische blik waardoor je je bewust wordt van HOE ANDEREN JOU ERVAREN, maar jou nooit zullen vertellen!


En plotseling zie je de deze RESULTATEN: 

 • De mensen in jouw omgeving reageert positiever op je
 • Je wordt vaker uitgenodigd
 • Je krijgt makkelijker leuke contacten
 • Je krijgt makkelijker een leuke date
 • Je krijgt makkelijker een tweede en derde date
 • Je gaat meer verkopen als verkoper
 • Je collega's doen prettiger tegen je
 • Je krijgt mensen eerder mee
 • Je leidinggevende geeft jou meer vertrouwen
 • Mensen gaan je meer respecteren in plaats van alleen maar zeggen dat je "aardig" bent. 
 • Enz.DIT WIL IK OOK GRAAG!


Ik ga je NU uitleggen hoe: 

1. Klik op de button hier boven "DAT WIL IK OOK GRAAG"

2. Ik maak een ZOOM afspraak met je waarin je mij uitlegt waar jij zoal tegenaan loopt.

3. In dat gesprek ga ik ook kijken naar je persoonlijkheid, hoe jij jezelf presenteert en wat jou "energie" is. Want iedereen is uniek en ik ga kijken op welke manier jij dat het beste in kan zetten.

4. Ik ga een plan van aanpak voor je maken waarin duidelijk wordt waar jij aan moet gaan werken om de door jouw gewenste resultaten te krijgen.

5. We gaan samen het traject in, ik geef je daarbij praktische adviezen, mindset oefeningen, tips, noem maar op.   Voordat ik je ga adviseren wil ik natuurlijk eerst precies weten wie jij bent, hoe je in het leven staat, hoe jij tegen bepaalde dingen aankijkt, hoe jij jezelf ziet en wat jouw achtergrond is. 

Het is namelijk niet de bedoeling dat ik jouw unieke persoonlijkheid volledig ga veranderen.  Je wordt bijgeschaafd en je leert ontdekken dat je ook andere kanten van je persoonlijkheid hebt, die tot op heden misschien nog nooit tot hun recht zijn gekomen. 

Wil je meer over jezelf te weten komen over wat voor eerste indruk jij achterlaat, over hoe jij overkomt en hoe jij jouw PERSOONLIJKE AANTREKKINGSKRACHT kan vergroten? 

Zodat jij de dingen en mensen in je leven aan kunt trekken die jij altijd al gewild had? 

Druk dan op onderstaande button.

 


Ja, ik wil graag meer weten!WAARSCHUWING!

Huur mij alsjeblieft NIET in: 


...als jouw lijfspreuk is: "Lekker boeien allemaal, ze nemen me maar zoals ik ben hoor en anders jammer dan."

...als je bang bent voor enige positieve verandering in je leven.

...als je niet tegen enige vorm van feedback kan en niet kritisch naar jezelf kunt kijken.

...als ik jou nog moet zien te overtuigen dat de eerste indruk binnen 8 seconden plaatsvindt.

...als je niet openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei.

...als ik het gevoel heb teveel moeite te moeten doen om je over de streep te trekken met argumenten waarom je het zou moeten doen.

...als je liever nog jaren blijft doorgaan met het zelfde en telkens de zelfde teleurstellende resultaten krijgt.

...als ik je een bedenktijd geef van een week en dat je na een week nog steeds niet weet of je het moet doen.

...als je niet eens bereid bent in jezelf een investering in jezelf te doen,  wat zich uiteindelijk  terugbetaalt in je levensgeluk, je zelfvertrouwen en een wereld die nu voor je opengaat die anders altijd voor je gesloten zou blijven.

...als je zegt dat je het prima vindt om als als een Gemiddelde Gert door het leven te gaan en te verdwijnen in de anonimiteit van de grijze massa.