Because you  will never get a second chance to make a SMASHING first impression!


 

 

ONTDEK JOUW EIGEN A - FACTOR !

Alles draait om de ENERGIE die jij uitstraalt! Jouw UNIEKE energie, weten wat je doet, op welke manier en wanneer je dingen zegt, of juist niet zegt, hoe je er bijloopt, noem maar op. 

Het zijn geen trucjes die je even van mij leert en vervolgens opent om anderen te manipuleren. Nee: het moet authentiek zijn. Tijdens het daten, een sollicitatie, een ontmoeting met anderen, op de werkvloer met je collega's. 

Je hebt het altijd al in je. Alleen heeft niemand jou een spiegel voorgehouden en jou verteld hoe je dingen op een andere manier kunt benaderen en hoe je anders naar jezelf kunt kijken.

Iedereen is uniek! Maar er zijn een aantal UNIVERSELE dingen die jou tot een aantrekkelijk persoon zullen maken. Hier een aantal tips van mij:

- LACH! Een welgemeende lach op je gezicht werkt uitnodigend. BOVENDIEN WERKT HET VOOR JEZELF ONTSPANNEND. Hoe vaak zie ik mensen om mij met een zware frons of  een gezicht die op halfzeven staat.  Zowel in real life, maar ook op profielfoto's. 
- KLEED je verzorgd. Ook hier geldt: ons onderbewustzijn reageert daar positief of negatief op. Verzorgd staat niet gelijk aan duur. Want wanneer je jezelf niet eens kunt verzorgen, hoe ben je dan in staat om voor de ander te zorgen, zegt ons onderbewustzijn. 
- SPREEK langzaam en duidelijk. Je stem wordt namelijk lager, je wordt automatisch ontspannender en daardoor zelfverzekerder en onbewust straalt dat aantrekkelijk leiderschap uit.  


- DURF dingen te benoemen en speel niet constant op veilig om maar "aardig" gevonden te worden.  Want "aardig" is totaal wat anders dan aantrekkelijk.

- Wees af en toe speels ONVOORSPELBAAR (op een positieve en verrassende manier). Voorspelbaarheid is saai. Saaiheid is per definitie onaantrekkelijk. 

- Wees een goed LUISTERAAR. Het geheim van Charismatische mensen? Ja, ze hebben goede sociale vaardigheden, maar ze kunnen vooral goed luisteren naar wat een ander zegt en ook naar wat de ander NIET zegt. 

- Wees NIET BEHOEFTIG (in het Engels: NEEDY). Ook al zie je eruit als een George Clooney, behoeftig gedrag is het meest ONAANTREKKELIJKE gedrag wat er bestaat. 


- Ontwikkel EMPATHISCH vermogen. Sommige mensen zijn daarmee geboren, maar die vaardigheid kan je zeker leren. En dat maakt je tot een enorm aantrekkelijk persoon om mee om te gaan. 

-Stop met mensen te PLEASEN. Pleasegedrag is super onaantrekkelijk. Want je doet dingen voor een ander om ZELF aardig en lief gevonden te worden. - Durf je eigen GRENZEN duidelijk aan te geven. Het is beter (en dus aantrekkelijker) wanneer mensen RESPECT voor je hebben dan dat ze je "aardig en lief" vinden. Moet je dan een onbeschofte en arrogante hork zijn? Nee. Want er is een verschil tussen je middelvinger opsteken en je grenzen aangeven zodat men je daarin respecteert.- Houd van JEZELF.  Daar begint alles mee. Hoe je naar jezelf kijkt, straal je uit en wat je uitstraalt trek je aan. Van jezelf houden betekent: zelfrespect, goed voor je lichaam zorgen (voeding, sporten), goed voor je geest zorgen (zelfreflectie en positieve gedachten). 

En daarnaast natuurlijk ook zaken zoals: 

- Je aan de AFSPRAKEN houden en je niet telkens achter EXCUSES verschuilen. 

- VERANTWOORDELIJKHEID durven nemen en niet telkens anderen of externe omstandigheden de schuld geven. 

- Situationeel LEIDING durven nemen in plaats van telkens afwachten wat de ander doet. 

- TOEGEVEN dat je ook mens bent en fouten maakt, dus durf je af en toe KWETSBAAR op te stellen. 

- KEUZES durven te maken en je keuzes niet telkens uitstellen. Of erger: Iemand anders een keus voor je laten maken. SOOO NOT SEXY !! 

- Een gezonde dosis ZELFREFLECTIE hebben. Iemand zonder enige vorm van zelfreflectie is irritant omdat hij of zij nooit toe wil geven dat hij ergens wellicht in tekort schiet en zat daarom ook nooit bereid zijn om te leren. 

Je kent ze vast wel: mensen die stoer zeggen "ik ben zoals ik ben en ze moeten me maar nemen zoals ik ben en anders jammer dan". De vraag is: voor wíe is het jammer wanneer ze de ene na de andere kans mislopen!


- En last, but not least: Wees iemand met een gezonde dosis HUMOR, want iemand die zichzelf en alles om zich heen constant veel te serieus neemt is verre van aantrekkelijk en niet prettig om mee om te gaan. Humor is overigens totaal wat anders dan constant de irritante clown uit willen hangen.


Dus: Leer samen met mij een andere kant van je ontdekken. Leer om zelfvertrouwen te krijgen, om leiding te nemen in bepaalde situaties, om kansen voor jezelf te creëren. 

Velen zijn je al voor geweest. Waar wacht je nog op? Druk op onderstaande button en ik neem contact met je op.


JA, ik wil mijn persoonlijke aantrekkingskracht vergroten!In mijn 175 pagina's tellende BOEK heb ik nog veel meer praktische tips, adviezen, stappenplannen en ideeën voor je om jouw PERSOONLIJKE AANTREKKINGSKRACHT een enorme BOOST te geven. 


BESTEL HIER JOUW EXEMPLAAR VOOR €12,50


  1. Mannen en vrouwen die actief aan het daten zijn: Hoe kom je het beste tot jouw recht, hoe laat je de mooiste kant van jezelf zien, hoe zorg je ervoor dat het een mooie en succesvolle date wordt, wat zeg je, wat zeg je niet, hoe kom je niet behoeftig over, zelfverzekerde lichaamstaal, ongemakkelijke stiltes, connectie, wat zeg je en wat doe je wanneer je de andere meer dan leuk vindt... en nog veel meer.
  2. Gescheiden mannen en vrouwen: Een scheiding heeft een diepe impact op jezelf. Soms denk je het hoeft allemaal niet meer. Je hebt immers alles al gegeven. Hoe kan je op jouw manier de draad weer oppakken, weer zijn wie je wil zijn, je zelfvertrouwen en zelfrespect weer terugkrijgen, stralen met je nieuwe garderobe, zelfverzekerd je sociale leven weer oppakken.
  3. Mannen en vrouwen die zijn afgevallen: Een nieuw lichaam waar je keihard aan hebt gewerkt en waar je nu trots op mag zijn! Vaak kom je uit een soort van sociaal isolement. Er gaat een nieuwe wereld voor je open! Hoe ga je er op een gezonde manier mee om?
  4. Mannen en vrouwen die gaan ondernemen: Investeren in je website, je kantoor, visitekaartjes, marketing. Heel goed! Maar sta er bij stil dat jij het visitekaartje bent van je bedrijf. Hoe presenteer je je? Ben jij een aantrekkelijk persoon om zaken mee te doen? Sta je stil hoe jij mondeling en met je lichaam communiceert? Is de kleding die je draagt door een ringetje te halen? Is de pasvorm goed? Straal jij succes uit? Straal jij binnen 8 seconden uit wat jij te bieden hebt?
  5. Werkzoekenden: Hoe kom je over tijdens de eerste kennismaking? Ook al voldoe je op papier aan alle gewenste eisen, binnen no time is er al een indruk over je geveld. It better be a GOOD one! Jij bent immers niet de enigste die op de vacature solliciteert.

Dus herken je je in 1 of meerdere situaties zoals hierboven omschreven? Druk dan op onderstaande button.

 

Ja, ik wil graag meer weten!
 

 

 

.