Because you  will never get a second chance to make a SMASHING first impression!

Jouw eerste indruk in een zakelijke omgeving.


Niet alleen in sociale contacten, maar met name in een ZAKELIJKE omgeving is een eerste goede indruk cruciaal en kan vaak het verschil betekenen tussen een gemiste kans of een kans verzilveren.

De juiste kleding, de juiste das, schoenen, overhemd, pak, riem, de juiste kleuren, de juiste combinaties en zelfs de juiste geur geven je de juiste "energie" en uitstraling waarmee je gemakkelijker en beter contacten kunt leggen met potentiële klanten. Op business events bijvoorbeeld. Of op beurzen, of zakelijke netwerkborrels.

Met de juiste uitstraling, sociale VAARDIGHEDEN en kleding wordt je gewoonweg stukken AANTREKKELIJKER om een praatje mee te maken en maken anderen gemakkelijker contact met je. 

ALLES DRAAIT OM: 

Know - Like - Trust - Buy

Veel enthousiaste (startende) ondernemers gaan al meteen naar de BUY fase, zonder eerst CONNECTIE te maken.  Met als gevolg dat een prospect zegt: Interessant, geef je kaartje maar, ik bel nog wel een keer. (Niet dus).

Wanneer je echter in staat bent connectie met je prospect te maken dan sta je al met 2-0 vóór. 

Met mijn meer dan 20 jaar ervaring in de meest uiteenlopende zakelijke omgevingen kan ik daar aardig over meepraten. 80% van IEDERE deal wordt bepaald door het eerste 10 seconden contact is inmiddels wetenschappelijk uitgezocht.

Allemaal kleine ingrediënten die GEZANENLIJK uiteindelijk zullen leiden tot een grotere conversie en persoonlijk succes!